Tuesday, October 6, 2009

Matning på gång - Feeding started

Nu har  talgoxarna fått som de ville. Jag har hängt ut matbordet. Både talgoxe och blåmes har hittat den. Plus en stor skata. Den knyckte också en hel jordnötsstång jag hängde ut. Den måste ha flugit iväg med den för jag kunde inte hitta den utanför balkongen.

Finally I pleased the tits. I put the feeding house out on my  balcony. Both Great tit and Blure tit found it quickly. And a big magpie! It took a whoe peanutbar that I had put out. It must have flown it away as I did not find it on the ground.

A larger image? Click on it!

Blåmes - Blue tit

Hittade dessutom en hjort av något slag när jag var ute och cyklade.
I also found a deer of some kind when I was out biking.


5 comments:

mimmi said...

Hej:D det var på tiden;)
Men oj så söt den var den lilla blåmes:D
och ett kort på en hjort? rådjur har du också fått:)
jätte bra bilder som är helt i min smak;)
Nja det med kvällsbilden . jag har lagt ihop den bilden 3 gånger det vill säga en sorts fusk hd;)sen har jag fått redigerat den med skärpa och sånt..men det behöver vi inte skrika så högt om ..eller hur;)

Aurora said...

(viskar) nä då :)

ruma2008 said...

The bird which you caught has a feeling of transparence.

anki said...

fina bilder :-) jag har lagt ut lite coccosfett med frön, ja nötpåsar går inte att lägga ut här inte, skator och nötskrikor ta hela påsarna och det är inte bra, nätet som är omkring kan småfåglar ja även andra fastna i... :-)

ja har en matare som är för nötter, ibland är nötterna lite väl stora så då kör jag dom i matberedaren och hacker sönder dom lite grann innan jag fyller matare, lättare för små fåglarna att äta då :-)

ha en skön dag

NatureFootstep said...

tack för tipset, har inte tänkt på att man kan hacka dom lite. :)