Thursday, October 8, 2009

Regnig kväll - Rainy evening

En större bild? Klicka på den! - A larger image? Click on it!

Var på möte med ornitologerna ikväll. Naturligtvis var det tvunget att börja regna precis då jag satte mig på cykeln. Efter en solig dag. När jag skulle hem regnade det fortfarande. Så för att få någon nytta av det stannade jag till vid rondellen för att ta ett par bilder. Och här är resultatet.

Tonight I´ve been to a meeting with the ornitologhists. Of course, it had to start raining as soon as I sat on the bike. After a sunny day. When I was on my way home it was still raining. To make some use of it, I stoped at the roundabout. This is the result.

6 comments:

mimmi said...

Då kanske man skall säga ...Vilken tur det regnade ;) så du stannade och tog denna bild:) så vi fick se den ..en väldig vacker bild jag gillar det blåa runt jag har nog inte sett sånt förut:)
ha en fin fredag
ps .. här har vi just nu strålande sol :D

Ann said...

And what a wonderful result you got on a rainy night.

anki said...

Härlig bild, ljuset blev så häftigt och reflexionerna av vattnet:-)

ang. antalet fågel arter och om jag skulle vilja veta hur många arter insekter jag har fotat, visst, det vore kul att veta, håller på att skriva upp i olika block så man kan kanske räkna ihop det en dag, är så himla många insekts grupper... :-)

ha en skön kväll

NatureFootstep said...

ja du anki....

Nina said...

Cool bild, lite suggestiv...

Anonymous said...

Vilken superskön bild, jag kommer mig inte ut kvällstid för att fota.

Jag har några foton som jag tror skulle passa ornitologen - http://bildgatan.wordpress.com/2009/10/11/ga-pa-vattnet/

I morgon kväll efter jobbet ska jag försöka orka ta tag i bildverkstaden. Det kräver lite mer vakenhet än övriga teman. Veckorna när jag jobbar borta blir det lite sämre med koncentrationen på kvällstid.

/Avsändare Margareta