Wednesday, November 4, 2009

Första snön - The first snowfall

En större bild? Klicka på den! - A larger image? Click on it!

Säsongens första snöfall kom idag. För att få bilden hade jag kameran satt på P och aktiverat blixten..- The first snowfall of the season happened today. For this image I had the cameara setting on P and had the flash activated.
-

8 comments:

Anonymous said...

Lilsdolls
Kul bild, fast det blev mest blött av snön.

anki said...

här slutade det snöa :-( inget vitt på marken här inte...

kul att du beställt egen domän, vilket webbhotell har du?
jag hoppas du valt ett bra webbhotell om du ska köra wordpress,en del webbhotell har stora problem med just att köra wordpress, one.com t ex funkar det inte så bra med.. men det går att importera bloggar, mimmi importerade från blogspot... så det borde gå... :-) blogg.se och wordpress.com bloggar vet jag går alldeles utmärkt.

lycka till

mimmi said...

Och här satt jag och spanade ut genom mitt fönster med kameran startklar för att få bild på den första snön :) men inte fick jag någon snö ..så jag får väl trösta mig med din bild i stället :)

Icy BC said...

That is beautiful!

anki said...

oj vad synd att du tog one, sonen har sin wordpress blogg där (jag hade dom också förut) och dom har för lågt minne för att ladda upp bilder så det brukar strula samt att uppgradera wp automatiskt inte funkar, jag får jämt uppgradera manuellt på hans och det är inte kul, så lätt att göra något fel så allt brakar ihop....
jag har binero och dom är super bra, lite dyrare men det är det värt :-)

men kanske det lyckas för dej :-)

Barbara/myth maker said...

Magical!

Christina said...

Så snyggt du fångat en först snön! Här yrde det runt ordentligt igår men som tur är ligger inget kvar på marken, lite för tidigt för det tycker jag.

NatureFootstep said...

visst är det för tidigt. Det håller på fortfarande här. :(